LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ

 

 

 

A Bihari Hulladékgazdálkodási Kft. a lakossági hulladékszállítás eredményességének javítása érdekében az alábbi többlet szolgáltatás bevezetését vállalja a Bihari Társulás településein:

 

Amennyiben az időjárási körülmények miatt valamely utcába a gépkocsink nem tud behajtani, és emiatt az ürítés elmarad, arra az időszakra az ügyfélszolgálatainkon vagy pedig -amennyiben hozzájárulnak-

 

 

a polgármesteri hivatalokban térítésmentesen igényelhető lesz egy-egy darab szolgáltatói emblémával ellátott rózsaszín színű műanyag zsák,

 

 

 amelybe az esetleges kimaradás miatti többlet hulladék elhelyezhető lesz. Ezt a zsákot, amikor legközelebb a szállító járművünk végzi az ürítést, azzal egy időben elszállítjuk. A rózsaszínű emblémás zsákok kereskedelmi forgalomban nem lesznek értékesítve.

 

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogyha valamelyik utcarészen a hulladéktároló ürítése a fenti ok miatt elmarad, akkor erről a tényről a legrövidebb időn belül a diszpécser szolgálat írásban tájékoztatást küld az érintett település polgármesteri hivatalának a pontos adatokról.

 

 

Ez alapján  az igazoltan  problémás utcarészen lakóknak, amennyiben ezt igénylik, egy-egy darab rózsaszínű zsákot adunk át.

 

 

 

 

                                                                  Bihari Hulladékgazdálkodási Kft.